Predstavitev

Pošiljanje množičnih SMS-ov

Obveščajte! Pričnite s pošiljanjem SMS sporočil še danes!

Obveščanje preko SMS sporočila zagotavlja učinkovito posredovanje informacij, uporabniki vašega spletnega mesta pa bodo tako hitreje obveščeni, predvsem tisti, ki nimajo stalnega dostopa do interneta in elektronske pošte.

Enostavno in udobno pošiljanje SMS sporočil kar preko vašega računalnika

Enostaven obrazec za sestavljanje in pošiljanje SMS sporočil lahko namestite v administracijo vašega spletnega mesta, v računovodski program, na namizje vašega računalnika – kamor boste želeli in vam bo najbolj pri roki. Tako boste lahko SMS sporočila pošiljali od kjerkoli, kjer boste imeli dostop do interneta. Na voljo so vam tehnična navodila, v kakšni obliki mora biti pripravljen URL, da pošlje sporočilo na želeno telefonsko številko. Za pripravo je potrebno malenkost PHP znanja, če vam le-ta ne gre od rok, pa se lahko obrnete tudi na nas in prilagodili jo bomo vašim željam in potrebam.

SMS sporočilo za posameznika ali množično pošiljanje večjemu številu prejemnikov

Sms sporočila lahko pošiljate posameznikom, določeni skupini ali celotnemu seznamu zbranih mobilnih številk. Približajte se posamezni stranki, obvestite jo o statusu naročila in predvidenem datumu dobave. Frizerji, maserji, mehaniki in serviserji – potrdite dogovorjen termin preko SMS-a, ta bo lepo shranjen v strankin poštni predal in ni bojazni, da bi pozabila, za kateri datum in uro ste dogovorjeni. Imate novo kolekcijo, razprodajo ali pa pripravljate nagradno igro? Napišite sporočilo in ga z enim klikom razpošljite na tisoče mobilnih številk. Tako enostavno in tako poceni!

Cena poslanega SMS-a

Cena posameznega SMS-a je odvisna od velikosti zakupljenega paketa in se giblje med 0,042 in 0,065 €. SMS je lahko dolg do največ 640 znakov (dolžina 4 SMS-ov).
Več o cenah si lahko pogledate v našem ceniku. V primeru UTF kodiranja je lahko 1 sporočilo dolgo največ 320 znakov.Uporaba v lastni aplikaciji

Dokumentacija in primer za pošiljanje SMS-ov

Na voljo vam je dokumentacija, ki opisuje, kako integrirati SMSapi v vmesnik v spletne strani. Aplikacija omogoča HTTP GET kot tudi HTTP POST. Za lažjo in hitrejšo namestitev v vašo aplikacijo smo vam pripravili tudi skripte primerov, ki jih lahko dobite na www.smsapi.si/smsapi

Pošiljanje SMS-ov preko elektronske pošte

SMS sporočilo lahko pošljete preko e-pošte. Več informacij najdete pod "Email v SMS" oz. "E-pošta v SMS".

SMS modul

SMS modul lahko namestimo na vse odprtokodne (opensource) platforme kot tudi na aplikacije po meri, računovodske programe in ostale. V aplikacijo namestimo poseben obrazec, kamor vpišete želeno besedilo in preprosto kliknete na gumb "Pošlji". SMS modul vam zagotavlja učinkovito posredovanje informacij, uporabniki vašega spletnega mesta pa bodo tako hitreje obveščeni. SMS modul vam omogoča avtomatsko pošiljanje že predpripravljenih kratkih tekstovnih sporočil, pogost primer uporabe pošiljanja že pripravljenih predlog je sprememba statusa naročila. Lahko pa sporočilo vedno znova oblikujete po želji. Možno je vključiti tudi prejemanje povratnega obvestila o uspešno dostavljenem sporočilu.

Aplikacija e-SMS

Do aplikacije e-SMS dostopate preko spletne povezave z uporabniškim imenom in geslom, kar pomeni da vam je dosegljiva povsod, kjer imate dostop do interneta. Na aplikaciji lahko zbirate bazo prejemnikov, jo uvozite, izvozite, pripravite različne liste prejemnikov, itd. Pregledujete lahko zgodovino poslanih in prejetih SMS-ov kot tudi obvestila o uspešno dostavljenih sporočil.

Imate idejo o spletni SMS aplikaciji? Uresničimo jo!

Pošiljanje SMS-ov je zagotovo ena bolj priljubljenih načinov komunikacije, predvsem med mladimi. Če se vam je porodila ideja, kako bi lahko s svojo spletno SMS aplikacijo pritegnili veliko obiskovalcev, jim ponudili zanimivo rešitev ali zgolj zabavo - potem smo pravi naslov za vas. Možnost pošiljanja SMS-ov in obveščanja lahko prilagodimo tako rekoč vsaki ideji in želji.

Primer SMS aplikacije

Povabi.si je brezplačen spletni servis za organizacijo različnih dogodkov. S preprosto registracijo lahko brezplačno pošiljaš SMS vabila za različne dogodke in je primeren za vsakovrstne manjše družbe (rekreacija, izlet, zabava ...), klube in društva (trenerji, vaje, izleti ...) kot tudi promocijske dogodke (predstavitve, novosti ...). Več na povabi.si.


Pošlji SMS

Pošiljanje SMS sporočil direktno preko aplikacije SMSapi.si

Z registracijo na SMSapi.si pridobite dostop do obrazca za pošiljanje SMS-ov. Tako lahko enostavno pošiljate sporočila direktno iz vašega uporabniškega računa. Vse kar morate storiti je, da pred prvo uporabo obrazca za pošiljanje SMS sporočil registrirate svojo mobilno telefonsko številko. Na vaš mobilnik boste prejeli kodo, s katero boste potrdili, da ste res lastnik vpisane številke. Lahko boste pregledovali arhiv poslanih sporočil kot tudi statuse o uspešno / neuspešno dostavljenih sporočil.

Imenik

Pripravite si svoj imenik prejemnikov, katere vnesete preko enostavnega obrazca, vpisati morate telefonsko številko, ime in priimek (slednji ni obvezen). Dodane prejemnike lahko tudi razvrščate v različne skupine, isti prejemnik pa je lahko dodeljen v več različnih skupin. Imenik lahko tudi uvozite preko Excel-ove tabele. Podatki v Excel-u je potrebno zapisati v naslednji obliki: 

Prvi stolpec je telefonska številka, drugi stolpec ime prejemnika in tretji stolpec Priimek (tretji stolpec ni obvezen). Vse prejemnike lahko naknadno urejate in jih dodelite v želeno skupino oz. lahko tudi več skupin.

Registracija številke za pošiljanje

Za uporabo aplikacije SMSapi.si za pošiljanje SMS sporočil je potrebna le registracija / prijava in vpis telefonske številke pošiljanja. Ko se prijavite na spletno stran, pod zavihkom Podatki računa vnesete svojo GSM telefonsko številko. V kratkem na svoj GSM prejmete sporočilo s kodo, ki jo vpišete v posebno okence in s tem potrdite, da ste lastnik te telefonske številke. In že lahko pošiljate svoja prva sporočila, saj ob registraciji prejmete 10 brezplačnih SMS sporočil.