Novo - integracija SMSapi - Google Calendar

10.03.2014

Google Calendar je zelo priljubljeno orodje za ustvarjanje dogodkov in opominjanje pred dogodkom samim. Ima veliko število uporabnikov zaradi svoje preproste uporabe.

Koledar je že sedaj omogočal pošiljanje SMS in email opomnikov tistemu, ki je dogodek ustvaril, recimo opomnik pred sestankom z potencialno stranko.

Sedaj smo pa razvili preprosto aplikacijo, ki omogoča povezavo SMSapi z Google Calendar, in po želji se lahko pošljejo opomniki VSEM sodelujočim/povabljenim na nek dogodek. Prednosti tega načina:

  • Vsi povabljeni bodo ZANESLJIVO dobili SMS opomnik, ker imamo veliko boljšo dostavljivost, kot tuji ponudniki podobnih rešitev (predvsem poznani problemi v omrežje T2).
  • Opominjanje VSEH povabljenih, kar pomeni, da če povabite še štiri udeležence, bodo vsi dobili najbolj zanesljiv opomnik.
  • Predstavljanje z prikaznim imenom (recimo naziv podjetja, itd), kar predstavlja prednost pri krepitvi blagovne znamke.

Google calendar SMSAPI
Veliko je tudi načinov oziroma področij uporabe:

  • Opominjanje pred terminom pregleda pri zdravniku / zobozdravniku. Ko pacient dobi datum za naslednji pregled 6 mesecev vnaprej, se dogaja, da pacienti pozabijo na svoj termin in s tem se pokvari organizacija dela v ordinaciji.
  • Opominjanje strank pred servisom avtomobila. Avtohiše in mehanične delavnica imajo v interesu, da jih stranke izberejo za ponovni servis, ker ima veliko vozil redne servisne intervale, se lahko preprosto nastavi opomnik, ki 2 tedna pred iztekom intervala prijazno opomni lastnika vozila, naj se dogovori za termin servisa. Avtohiša se lepo predstavi s prikaznim imenom (recimo BMW avtohiša), ter tako tudi dela na prepoznavnosti.
  • Opominjanje klientov zavarovalnice pred iztekom zavarovanja avtomobila ali hiše. Zavarovalni agentje večkrat kličejo svoje kliente pred iztekom zavarovanja za avto, da se ustrezno podaljša in klient ne zamenja zavarovalnice. En preprost SMS lahko odloči o tem, ali določeno stranko ohranimo, ali pa se odloči za konkurečno rešitev.

Oglejte si naš predstavitveni letak: SMSapi Google Calendar

Oddajte povpraševanje TUKAJ, pišite nam na email info@smsapi.si ali pa nas pokličite na telefon 0590 53 901.

Nazaj